Andas skogsluft

Åkte till skogen en bit utanför Kalmar idag och passade på att träna en kompis. Det blev ca 30 minuters träning i hennes tempo. Jag motiverade och hindrade henne från att ge upp, rätt så kul. Lite löpning, intervaller, mage, rygg, upphopp och armhävningar blev det i skogen. skog-i-lettland

På kvällen åkte jag till Kalmar AK då jag tränade i högre tempo. Först cykling i 20 minuter med bra motstånd och högt tempo. Jag är nyfiken på vad pulsen låg på, synd att cyklarna är gamla och att det inte går att kolla det. Men jag blev minsann svettig! Sedan körde jag lite lätt allmänfys som avslutades med handstående. Jag har nu ett ”övrigt” mål att kunna stå på händer helt stilla i några sekunder som jag hoppas fixa innan året är slut. Med lite träning varje vecka borde det gå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s