Hej då Bosön och träningsläger

Sitter i bilen på väg hem, är trött, tur att det inte är jag som kör!
Lägret är avslutat och hade gärna stannat kvar en vecka till eller två. Det är så kul att bli omringad bland massa tyngdlyftare, träna skiten ur sig, diskutera lyftning, äta serverad mat eller att skratta så att man får ont i magen. Åå så underbart det har varit. Men innan vi skildes åt tränade vi ett pass. Det gick bra för min del, är nöjd med min prestation! Först körde jag omvända ryck fast långsamma ända fram tills position två vilket var utmanande. Man är van vid position tre (efter knäna) att gasa på men inte denna gång. Fokus skulle ligga på att hitta rätt position med tryck på hela foten och använda kraften från benen. Till min förvåning körde jag tre set på 80 kg vilket kändes bra. Därefter väntade tunga knäböj, hela 46 repetitioner över 70 %. Jösses vad jobbigt och jag fick kämpa både i benen och huvudet för att klara av det, vilket jag gjorde med hjälp av Jim!
Det har blivit dåligt med bilder, så här kommer en bild på Angelica Roos. Tack för ett bra läger alla!!!

20140504-145816.jpg”Jag vet vad jag håller på med” – Angelica Roos, 25 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s