Dubbelpass, föreläsning och mat

Dag två på lägret är snart över och imorgon lämnar vi Bosön igen. Idag har vi tränat dubbelpass och haft föreläsning om program, övningar och allmänna tips. Där emellan har det blivit mat och ännu mera mat. Träningen går framåt, sakta men säkert. Tycker det ska bli grymt tråkigt och jobbigt att lägret är slut imorgon. Jag känner en stor skillnad på när jag tränar själv i Kalmar och har Jim här på plats. Jag behöver någon som får mig ur balans så att jag kommer ur svackan!

20140503-220532.jpg

20140503-220621.jpg
Trött tjej efter två hårda pass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s