Landslagsläger på Bosön

Tidigt imorse åkte jag till Stockholm och Bosön som ligger på Lidingö. Det är dags för landslagsläger! Vi är totalt 17 stycken lyftare som deltar från hela Sverige.
Efter 6 timmar i bilen var vi äntligen framme. Där väntade incheckning och mellanmål. Sen var det dags att byta om och göra sig redo inför den första träningen. Jag körde ganska lätt tills jag skulle avsluta med knäböj bak. Det kändes till en början tungt och hade helt fel inställning till momentet. Men det bästa med läger är att man har en coach som finns till hands. Jim hjälpte mig och plötsligt skulle jag lägga på 130 kg. Han sa att jag skulle köra två stycken på den vikten och jag gav det en ärlig chans. Efter två repetitioner skrek han ”en till” och jag gjorde det, därefter ”en till” och så gjorde jag det och sedan ytterligare en till. Alltså fem stycken repetitioner på 130 kg, jag är sjukt stolt över mig själv eftersom det har känts som att jag förlorat benstyrka.

20140502-223141.jpg

20140502-223149.jpg

Efter träningen åt vi middag och sedan inväntade 2,5 timme föreläsning som Mats Lindqvist höll i. Det handlade om träningslära och program vilket var mycket intressant!

20140502-223401.jpg

20140502-223407.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s