workshop/seminarium i Falkenberg

Befinner mig på västkusten och Falkenberg. Vilken fin stad och vilka fina människor jag har träffat idag! jag har hållit i en workshop med både teori och praktik hela dagen från klockan 9 imorse. 10 stycken deltagare fick jag lära känna som alla var grymt duktiga,  engagerade och ivriga till att utvecklas! Vi var hos Strandhälsan i Falkenberg. Jättefina lokaler där en våning hade reception och behandlinsgrum med mera, på nedervåningen var gymmet med stor yta för lyftning! Jag hade verkligen roligt idag och fick se alla att utvecklas ännu mera vilket är en häftig känsla. så glad att jag fick komma och hoppas att alla deltagare bär med sig sina individuella tips! Tack bästa Joel som var mitt tredje öga idag och tack alla deltagare för en toppendag! Bilder finns och kommer att laddas upp imorgon!

En tanke på “workshop/seminarium i Falkenberg

  1. Stort tack till dig! Och Joel! Har varit en riktigt grym dag med massor av inspiration och ny kunskap! Ni är alltid välkomna tillbaka under sommaren och om inte annat till hösten för att lära oss ännu mer 😉. Tack än en gång! /Sabine och StrandHälsan, CrossFit Falkenberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s