Fredagsmys

Det är fredag och humöret är på topp! Jag har precis tränat och inväntar en god middag. Känns så skönt att veckans träning är ÖVER eftersom första veckan efter vila alltid är som tuffast. Träningen bestod av puschpress, omvända ryckdrag, knäböj fram, press och cykling. Sakta men säkert börjar jag nå tillbaka igen. Nästa vecka börjar allvaret med dubbelpass och landslagsläger på Bosön. Jag är laddad, motiverad och ivrig till att träna på riktigt. Men först inväntar helgen, vi ska nu åka till Falkenberg där jag ska hålla i Workshop/seminarium! Joel följer med som min tredje hand och detta kommer bli så kul!

20140425-193040.jpg
Tränar lite press

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s