Mot rätt håll

Dagens träningpass var det bästa jag åstadkommit efter EM. Jag körde igenom hela passet, tummen upp för det! Och visst var det tungt, men det känns som att jag är på banan igen, snart i alla fall. Först blev det lätta styrkeryck som avslutades med en singel på 75 kg, finns på film att se nedan. Den var inte så dum som jag hade förväntat mig faktiskt. Efter rycken var det styrkevändningar upp till 95 kg, finns på film att se. Där ser man tydligt att den var tung att fånga och det är så det ska vara efter vila, snart blir det lätt igen. Sedan brottades jag med knäböj fram på 110 kg, 2×2 skulle det vara. Bommade första och blev förbannad eftersom det är en skitvikt och tog det sedan i mitt andra set. Jäklar vad jag får kämpa, men det är precis vad den här sporten går ut på. Åt andra sidan tycker jag att det är lite roligt med. Med lite vilja så fixar man det! Jag är nöjd över mig själv över dagens pass och det gav mig ännu mera motivation till morgondagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s