Efter 10 dagars frånvaro

Så var det dags igen för att träna tyngdlyftning nere på Kalmar AK. Jag körde lite från programmet men gjorde om det till steget lättare. Jag känner mig mycket piggare och förkylningen har släppt lite grann. Kollade kalendern senast jag körde lyftning och det var den 12 april, så hela 10 dagar utan att jag ens har sett en stång har det blivit. Detta i kombination med en liten förkylning gjorde att jag tränade lätt idag, allt för att undvika både träningsvärk och att förkylningen blir sämre.

20140422-193756.jpg
Det är alltid så tufft att komma igång med träningen tycker jag, det är därför jag egentligen inte tycker om att vila. Men imorgon hoppas jag på att träna ett fullt pass och det ger mig motivation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s