Priset jag får betala

Tanken var att jag skulle börja träna lyftning igen efter ett längre uppehåll. Och jag var verkligen motiverad till att komma igång igen. Men kroppen ville något annat. När jag vaknade imorse var jag snuvig och hade ont i öronen, ögonen och huvudet. Det började egentligen redan igår då jag nös oavbrutet på kvällen, men jag ignorerade faktumet till att bli förkyld och hade stora förväntningar att det skulle ge sig under natten. Jag blir sällan sjuk, de gånger jag väl blir det är det alltid när jag vilar för länge efter en stor tävling. Jag antar att det är priset jag får betala när jag äter sämre. bild

Blir både arg och frustrerad när jag sitter här hemma, veckan har börjat och fortfarande ingen träning avverkad, typiskt. Jag har haft en konversation med mig själv angående om jag skulle åka iväg och träna eller inte. Jag är än så länge inte super-förkyld och har inte ont i halsen, det skulle kunna gå att träna. Åt andra sidan vill jag inte riskera att hela veckans träning går i förlust. Om jag tränar kanske förkylningen utbryter och blir ännu värre. Ja, ni hör dilemmat som pågått i mitt huvud. Beslutet blev att inte träna och jag har stora förhoppningar om att det lilla viruset släpper under natten så att jag kan träna imorgon!

jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s