Varannan vila

Varannan dag är det träning och varannan dag vila & återhämtning. Så nu sitter jag här, avundsjuk på de andra som tränar och väntar tills att dagen ska ge sig. EM i brottning håller på och det ger mig ännu mera EM-feeling.

Jag passade även på att skämma bort mig själv med massage idag. Eller skämma bort och skämma bort… Det är idrottsmassage så jag ligger väl inte direkt och njuter. Det blev framsida lår som fick sig en omgång till, nu eller aldrig borde dom bli pigga. För mig går det i perioder vilka muskler som känns tröttare än andra. Förra sommaren var det mina vader som inte pallade trycket. Så jag gick på massage efter massage och tillslut gav dom sig minsann. Vaderna har förvånansvärt inte klagat sedan dess. Hade en period förra året då ryggen behövde mer omtanke och just nu är det framsida lår. Men jag ska väl inte klaga om trötta muskler som blir bra efter lite massage då det finns många idrottare som brottas med skador.

”Känn dig stolt och var glad att du blivit så bra när du sitter på flyget till EM nästa vecka”

Dessa ord gav min massör till mig efter massagen. Jag tackar för dom och tar åt mig varje bokstav som finns med i meningen. Men jag är långt ifrån min topp, långt ifrån nöjd och jag ska kämpa till att bli bättre. Framför oss finner vi många år där min idrott kommer ligga i fokus!IMG_0948

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s