Massage och återhämtning

Jag lyckades äntligen boka massagetid. Det blev två timmars massage på framsida lår och rygg. Det behövdes verkligen kan jag lova, speciellt på mina lår. Jag bokade även ytterligare en timmes massage på torsdag vilket blir den sista tiden innan jag åker. Exakt om en vecka sitter jag nu på flyget till Israel. Det är inte många dagar kvar nu tills jag tävlar. Kollade vädret i Israel och värmen ligger runt 20-25 grader, underbart. Till helgen får jag veta om jag kommer med i A-gruppen eller ej. Så håll utkik så meddelar jag så fort jag vet om jag kommer vara med Live på Eurosport.

Något annat roligt som händer till helgen är min första egna workshop i Kalmar. Jag sitter med min PP varje dag och fixar, jag ser verkligen fram emot detta event! I slutet av april ska jag även hålla i en workshop i Falkenberg, berättar mer om detta längre fram. Jag är förväntansfull över mina workshops där jag försöker hålla en hög nivå och anpassa dem efter förfrågan.

20140331-143129.jpg

Åter till massagen. Jag fick en massagerulle av massören. Oskar Svensson hade med sig en sån här rulle på ett träningsläger och jag blev helt förälskad. Jag har försökt att köpa en egen men inte hittat någon. Att min massör hade en som han inte använde var bara för bra för att vara sant. Jag vet inte riktigt vad den heter, men liknar någon typ av foam roller, är i trä och ca 15 cm lång. Jag tycker att den är bra till just framsida lår att ligga på. Att den är hård gör det ännu bättre samt att den är i en mindre storlek, stort plus.

20140331-144219.jpg

Min massör använder sig av en T-bar med rund topp och jag har nu beställt en egen efter att ha provat själv. Med en T-bar masserar man triggerpunkter istället för att använda tummen exempelvis. Otroligt bekväm att hålla i och lätt att använda, den är inte alls så stor och man lyckas få ordentligt med tryck på punkten i muskeln som man vill komma åt.

20140331-144712.jpg

Bra dag hittills alltså! Det blir ingen träning idag, veckan består endast av fyra pass och sedan är det tävling nästa onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s