Nu tar jag helg!

Det är söndag och jag har nu avverkat veckans sista pass, skönt!
Det var ett tungt pass och jag var helt själv i lokalen, absolut sämsta kombinationen! Men det är bara att kriga på och genomföra schemat, inga ursäkter här inte. Mina ben var väldigt trötta och trots att det inte var en supertung träning på pappret blev det väldigt jobbigt i alla fall. Ryck på 85 kg exempelvis kändes som att det knappt gick att rubba. Men jag klarade hela passet och tar nu helg av det som finns kvar av denna söndag.
Imorgon har jag äntligen lyckas få massagetid och det tackar mina ben för!

20140330-174437.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s