Stöt 115 kg

Idag var det maxning i stöt på träningen. Uppvärmningen kändes mindre bra och mina ben är inte återhämtade, men det är enligt planerna. Nästa vecka blir det betydligt mildare på träningen inför EM. Men jag ställde ändå in mig på att stöta minst 115 kg. Jag gick serien 107-112-115 kg vilket jag klarade alla. 107 kändes helt okej, 112 kg blev vändningen tung men överstöten superlätt (för en gång skull skönt att det var tvärt om!) och sista på 115 kg kändes faktiskt bra, finns nog mer att hämta där. 115 kg i stöt blev personligt rekord (har inte stött mer på tävling heller), yippi! Men när jag kom hem och såg filmerna på alla lyften blev jag ändå besviken, det kändes mycket lättare än vad det såg ut. Och överstötarna är fortfarande inte helt bra. Jag är väl medveten om mina brister och tycker det är synd att jag inte får till dem som jag vill. Att jag inte är helt pigg i kroppen var säkert en orsak. Men gjort är gjort, med lite mer jävla anamma, koncentration och motivation så sitter dom på EM! Så här såg det ut:

Stämningen i lokalen var på topp idag! UNDERBART! Älskar när det är bra jargong, ös och glädje. IMG_3422

Andreas och Jesper tränar stötdrag!

IMG_3423

Matilda tränar stötmark!

IMG_3425

Joel är klar med sin träning!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s