Ryck 93 kg på träning

Yippi, personligt rekord 93 kg i ryck på träning (har ryckt 94 kg på tävling) blev det idag! Jag skulle upp och maxa och det kändes väldigt bra! Alla rycken kändes lätta, till och med 90 kg. Gick sedan på 93 kg och det bara flög upp! Jag blev överlycklig inombords att jag ryckte så mycket på träning. Tänkte att jag skulle prova på 95 kg med, men det klarade jag inte. Jag var för nöjd med 93 kg så det blev ingen ärlig chans på 95 tyvärr. Här kommer en film på min ryckserie:

Efter rycken gick jag upp till 110 kg i stöt, även dom var bra och lite stolt över mig själv. Sedan blev det stötdrag på 125 kg och det har nog inte heller varit så lätt som det var idag!

Efter träningen hämtade jag ett paket från SKINS som jag har beställt. Det blev ett par nya tights, återhämtningstights som man ska sova i. Joel köpte också ett par för att testa. Ska bli intressant och se om det ger resultat på återhämtningen för benen. Snygga var de också! Kommer skriva om dessa tights längre fram i veckan. IMG_3397

IMG_3399

IMG_3394

Köpte även 3 stycken Hot/cold pack från Sportdoc då jag endast hade 1 innan. 2 stycken fryser jag ner och de andra 2 kommer jag värma i micron. Superbra produkt för återhämtningen att variera kallt med varmt. 

2 tankar om “Ryck 93 kg på träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s