Stannar upp för en dag

Idag skulle det bli en avkopplande dag för kroppen. Jag började med att ringa runt för att boka massage till veckan med hopp om att det skulle finnas någon tid även idag. Men till min förvåning fick jag inte en enda tid bokad i mitt namn, antingen var de på utbildning eller så hade de fullt.

TYPISKT

Jag som hade stora planer på att få mina lår masserade. Det ser mörkt ut att få någon tid huvudtaget innan EM. Lite panik fick jag allt, min plan föll djupt. Nu lever jag på hoppet om att någon ska avboka sin tid och jag får ringa runt varje dag för att komma först till kvarn vilket blir ett stressmoment i sig.  Joel har dock lovat mig lite massage ikväll, det är i alla fall bättre än inget.

Det är vilodag från träningen idag, har varit ute i skogen och tankat energi med hunden. Försöker ladda batterierna med både mat och avkoppling. Har träffat en av mina bästa vänner i Kalmar och berättade att jag kommer flytta, försökte inte visa att jag blev ledsen och bytte snabbt samtalsämne. Vissa prioriteringar är tuffare än andra. Men jag vill lyckas och ibland behöver man bara bli lite påmind på vägen. glampuss-usa-citat-who-are-you_5302245de087c30542bcb9b1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s