Ta tillfället i akt

Lite hastigt igår bestämde jag mig för att åka till Eskilstuna lite tidigare än vad jag hade tänkt. Till helgen är det nämligen ett miniläger tillsammans med Oskar Svensson och Viktor drougge. Men när Joel berättade att han skulle åka till Gotland på militärövning idag blev valet enkelt för mig. Sitta ensam i Eskilstuna eller Kalmar? Självklart passar jag på så mycket som möjligt att åka till Eskilstuna, speciellt nu inför EM. Så nu sitter jag på tåget igen och åker hem på söndag. Sex tuffa träningspass väntar på mig med några toppningar!

20140319-182838.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s