Nytt PR i STV

Härligt ös på Kalmar AK idag! Det var många lyftare där och stämningen var på topp. Det gjorde min maxning i styrkevändning lite lättare kan jag lova. Gick upp till 100 kg och det kändes bra. Därefter jag på 104 kg vilket skulle bli personligt rekord. Första blev allt för djup och underkändes som Stv. Gjorde ett andra försök som jag tog mycket högre och kunde därmed notera ett nytt PR! Därefter fortsatte passet med tyngre drag och mark som kändes lätta, kanske jag kan höja vikterna nu i dessa moment, finally! Lite allmänfys och sit ups fick bli avslutningen av detta träningspass.

20140318-212922.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s