Ännu mera EM-feeling

STARTLISTORNA har nu kommit till EM! Idag publicerades de preliminära startlistorna inför EM i April som går i Israel. I min klass, 69 kg, är Dzina rankad som etta med ett överlägset resultat, 240 kg. Därefter ligger placering 2-4 på samma resultat, 220 kg. Sedan kommer en tjej på 215 kg. SEN ligger jag tillsammans med två andra tjejer som delad sjunde placering på resultatet 210 kg. Verkligen en jämn match mellan alla förutom Dzina! Dock är detta endast preliminära startlistor vilket kan komma att ändras. Det är fortfarande oklart om jag kommer med i A-gruppen eller inte, men jag håller tummarna!

Träningen idag gick bra, lyckades få 90 kg i omvänd ryck åter igen! Resterande av passet var lätt. Jag hade tänkt att träna dubbelpass idag men kände mig inte alls motiverad till det. Den långa bilresan igår satt ännu kvar i kroppen så det var lika bra att stanna hemma. Trodde därmed att kvällspasset skulle bli dåligt men när jag cyklade till träningen så bestämde jag mig för att det inte fick ske. Det är snart EM så det är bara att kötta nu in i det sista. Motivationen steg och jag fick till ett superbra pass! Här kommer en film på rycket:

På dagarna håller jag även på med min workshop. Det är snart dags och finns endast ett fåtal platser kvar, så om ni vill vara med på detta evenemang är det dags att anmäla! Affisch Workshop Kalmar Crossfit

 

En tanke på “Ännu mera EM-feeling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s