Låt inte ensamheten påverka

FASEN vilket träningspass jag fick till idag! Jag är sjukt imponerad över mig själv och är värd en extra klapp på axeln. Jag hade ett ”vanligt” träningspass som tog ca 1,5 timme att genomföra. Det jag är nöjd över är att jag tränade själv men ändå körde på, motivationen var på topp och allt kändes så jäkla bra trots att jag stod i mitt lilla hörn och hängde i ensamheten. Jag gav inte upp, hade ett bra tempo och slogs med vikterna. Härligt att dagens pass blev så bra efter gårdagens misslyckande. I slutet av passet kom Erik Gunhamn och höjde stämningen, har inte varit på Kalmar AK så mycket den senaste tiden så det känns som evigheter sen sist man träffar medlemmarna.

20140311-185745.jpg
Till alla er som tränar själv, ge aldrig upp och kämpa på, det går ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s