Gissa träningen!

Fy så dålig start på veckan det blev! Jag cyklade till träningen och väl framme så hade jag glömt min mobil. I mobilen fanns mitt träningsprogram så där stod jag utan att veta vad jag skulle träna. Jag kollar aldrig innan vad som står på programmet, tänker att det är onödig energi. Men idag så önskade jag att ja hade kollat. Motivationen sjönk lite och tillsammans med att jag var helt ensam så blev träningen riktigt tuff. Jag kollade på föregående träningspass och gissade mig till dagens. När jag väl kom hem visade det sig att jag gjorde helt fel övningar. Dessutom gick jag miste om många repetitioner och set, så det totala repetitionsantalet blev tok för lite, typiskt!

20140310-192010.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s