Mjölksyra i armarna

Mjölksyra kan jämföras med att man förlorar mot sin egen kropp. Det är orättvist och något man egentligen inte vill inse. Känslan är att man vill genomföra sina tänkta repetitioner, man känner att musklerna orkar men som samtidigt ger upp utan förvarning så fort de får mjölksyra. Det är frustrerande, att tvingas ge upp på grund av mjölksyra när det inte ens är tungt! Jag och Oskar tränade armarna idag på träningen som tog riktigt ordentligt! I slutet av passet körde jag utan vikter men orkade knappt lyfta armarna. Så trött blev jag.

20140309-163219.jpg

Idag var det sista dagen på Gotland och är nu påväg tillbaka till Kalmar, hem till efterlängtade Joel. Som ”vanligt” är jag bara hemma 2 dagar för att sedan åka vidare till Eskilstuna till ett ytterligare träningsläger. Tusen tack alla på Gotland för bra dagar, ses till sommaren igen!!!

20140309-163555.jpg

20140309-163615.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s