Ungdomsstipendiet 2013

Tiden går så fort, fredagen är snart redan över och på söndag åker jag tillbaka till Kalmar igen. Idag började jag med lite laserbehandling på mina lår. Har inte huvudtaget ont någonstans men lite slöa är dom nog. Därför bokade jag tid för laserbehandling på mina framsida lår som återhämtning hos COACH AB. Laser påskyndar läkningar vid smärta eller liknande.

20140307-204601.jpg

Efter laserbehandlingen skulle jag ta emot ett stipendium här i Visby. Jag blev utvald till förra årets ungdomsstipendiat från Wisborg Rotaryklubb. Först var det mingel och sedan inväntade en smaskig lunch. Därefter fick jag ta emot priset och jag är så glad över detta, tusen tusen tack! Som tyngdlyftare blir man inte rik så pengarna kommer att gå till resor, massage och annat behövligt för min idrottskarriär. Direkt efter att jag tog emot priset höll jag i en presentation om mig själv, min idrott, min satsning och hur livet är som elitidrottare från min synvinkel. Den var beräknad på 20 minuter men tiden bara sprang iväg så jag fick lite panik och han tyvärr inte säga allt. Alla tackade sedan för en underbar presentation som gav både skratt och inspiration!

20140307-205441.jpg

20140307-205448.jpg

20140307-205454.jpg</a

Därefter var det att skynda sig till jobbet och sedan väntade träningen. Det blev ett mycket bra pass återigen! Jag satte personligt rekord i omvända ryck, 90 kg! Tack Ulf som gjorde att jag lyckades tro på mig själv! Träningen går så bra nu och det är superkul, hoppas det håller i sig!

20140307-210026.jpg

Några bilder har kommit från lägret förra veckan, här är en:

20140307-210112.jpg

3 tankar om “Ungdomsstipendiet 2013

 1. Börjar med ett grattis till stipendiet!
  Sen kommer en fråga, har studerat många klipp med tyngdlyftning och har jobbat mycket på att få upp rörligheten så att jag kan komma ner med så rak rygg som möjligt.
  Har du några tips på stretch övn för bröstryggen? Gillar kickstöt(squatjerk)

  Ska bli kul och se hur det går på Em😃👍

  /Tobbe

  • Tack!
   Tycker inte att enbart stretching för bröstryggen hjälper så mycket för rörligheten. Gör olika övningar istället ska du se att du förbättrar rörligheten! Bra övningar är kontrollerade djupa ryckknäböj, sittande ryckpress från nacken, kinapuff (kickstöt fast du gör en djup knäböj efter). Något du testat?

   • Ja absolut, kör dock inte press i böjposition så ofta så den kan man ju göra lite regelbunden! Om det inte är för mycket begärt så kolla gärna in tobe81 på instagram la upp ett klipp på böj med ryckfattning igår:)

    Tack för inspirerande läsning och fortsätt mosa på med vikter!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s