”Jag brukar äta fyra potioner gröt på morgonen”

Denna dag började med att jag fick massage på rygg och framsida lår av Gustav på COACH AB i Visby. Han var superduktig på att massera så jag rekommenderar alla som bor på Gotland att åka dit!

20140306-214223.jpg

20140306-214233.jpg

20140306-214241.jpg
Företaget säljer bland annat barfota skor som var supersnygga! Blir nog ett par sånna till mig till sommaren!

På träningen var det tunga stötar på schemat och tunga KB. Är fortfarande lite seg i kroppen då det är tung träning nu men tack vare Ulf Stillman, Oskar och Janne i lokalen lyckades jag göra personligt rekord i stöt, 113 kg! Efter detta var det tunga knäböj, bland annat en 6:a på 130 kg. Tungt var det men med hejarklacken i ryggen lyckades jag ta mig upp! Tusen tack idag för passet!

Just nu sitter jag och redigerar ihop en PowerPoint som jag kommer använda mig av imorgon när jag ska ta emot ett stipendium. Jag lyckades tjata på mamma att ta fram gamla tidningsurklipp som jag tänkte ha med i min presentation. Jösses vad jag har skrattat åt dessa utklipp! Jag lägger inte upp alla med en gång, men några bjuder jag på ikväll.

20140306-215107.jpg
Lilla jag, bara 11 år gammal spänner redan musklerna!

20140306-215225.jpg
Mina två bröder Gustav och Oskar samt jag och syster Benita. Tror att jag är 12-13 år gammal.

20140306-215329.jpg
Som liten sprang jag mycket och var ganska snabb på kortare sträckor. Det roliga är att vid varje tidningsurklipp och intervju säger jag ”det var inte så jobbigt att springa”. Ett annat tidningsurklipp när jag hade kommit i mål efter 1000 meter och vunnit säger jag ”det var inte så jobbigt, skönt att säsongen har kommit igång” och springer sedan glatt iväg med min godispåse! Totalt underbart psyke och jag var bara 13 år gammal!

20140306-215757.jpg
Denna är min favorit! Jag är 11 år gammal, väldigt smal och tunn, vet inte riktigt hur jag fick plats med fyra potioner gröt varje morgon! Tydligen så åt jag alla sortes gröt dessutom, haha! Jag sa även att lilla jag var starkast på skolan och mina mål är att jaga nya rekord, helt underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s