Checkat in på Visby AK

Varit en lång dag! Jag är van med studentliv men hoppar nu in i arbetslivet igen veckan ut. Det är kul men krävande. Att jobba någon vecka hit och dit per år passar mig utmärkt! På morgonen blev det cykelträning utomhus med hunden, försökte cykla lite fortare så att man får upp lite puls. Hon är en toppen cykelträningskamrat, säger inte något men utstrålar energi och motivation, det är det enda jag behöver när jag cyklar. Utan henne hade jag haft svårt att hitta en övertygande anledning till att cykla, för jag tycker det är rätt så tråkigt!

På kvällen blev det äntligen träning tillsammans med Oskar Stillman och på underbara Visby AK! Amir var även där och satte 100 kg i stöt, stort grattis, den magiska gränsen är nu sprängd! Min träning gick bra och tackar för all peppning jag fick i lokalen! Det bästa är träning med Oskar, han puschar verkligen mig framåt oavsett vilken vikt eller övning som pågår. Han skapar bra stämning i lokalen och stannar kvar tills man själv är klar! Det är just sånna här människor som man ska omringa sig om!

20140305-224129.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s