Mot Öjn!

Hemma 1,5 dag och sedan är jag ute och far igen. Nu är jag påväg till Gotland. Det blir jobb, träning, träffa familj och ta emot ett stipendium för att sedan åka tillbaka på söndag igen.

20140304-202641.jpg

När jag skulle cykla till träningen var motivationen inte på topp. Visst skulle det bli kul att träna, men när man cyklar mot en lokal där risken är oändligt stor att det inte är någon annan tyngdlyftare där sänker en. Jag kan tycka att det är skönt att träna själv ibland, det funkar om det är byggträning exempelvis. Men när träningen består av tunga lyft som måste vara explosiva behöver man någon som står och hejar, skäller, får en till att kämpa och skapa 100% fokus vid varje lyft. Mina vikter i ryck och stöt är så pass tunga att jag är beroende träningskamrater. Visst kan jag utföra träningen själv men jag går miste om hastighet som jag kanske inte känner av själv. Det viktiga är inte alltid att klara av passen utan det väsentliga nu inför EM är kvalité.
Men nu är jag som sagt på väg till Gotland och kommer att träna på Visby AK och det kommer bli bra! Man får alltid en extra kick när man åker iväg och tränar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s