EM-feeling

Idag kom flygbiljetterna till EM och fick genast lite EM-feeling. Tiden går så fort, om 6 veckor åker jag till Israel! Jag längtar verkligen tills startlistorna kommer ut så att man får veta vilken grupp man kommer i. Får nöja mig med program och bilder än så länge. Blir lika glad varje gång jag går in på EWF´s hemsida och ser mig själv på förstasidan:IMG_3165 IMG_3166 IMG_3168 IMG_3167

 

Till något helt annat, här kommer en film på min max-trea i knäböj fram som jag gjorde i fredags som jag inte har lagt upp (120 kg):

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s