125 kg vändning från bockar!

Idag hade vi en workshop i de olympiska lyften. Det var verkligen superroligt och alla deltagare var mycket nöjda med dagen. Jag hoppas att vi inspirerade alla och att de upplevde sporten lika fantastisk som vi gör. Efter workshopen fick vi många glädjande kommentarer och önskade mig och Angelica ett stort lycka till på EM.

På kvällen var det dags att träna igen. Rickard från SOK deltog och det var bara att bevisa att man var stark, utvecklas och tränar mot världseliten. Jag hade vändningar från bockar ovanför knä och skulle upp och maxa. Det blev en lätt singel på 120 kg och fick order att lägga på 125 kg. Det enda jag tänkte var att nu jäklar, fega inte ur Carita! För det är ändå mycket vikt på stången nu, 125 kg, herregud. Det känns som att min kropp och mina muskler är på dessa vikter men inte huvudet. Jag tror ännu att jag vänder och stöter runt 100 kg men jag har utvecklas så mycket och måste släppa det nu. Jag måste se framåt, skapa nya mål och nya vikter. Det är svårt och jag pratade en del om det med Jim. Detta är ett projekt som jag måste ta tag i, för jag kan ju, eftersom jag vände 125 kg! Totalt underbart!!!

Vändning bock 125 kg:

 

6 tankar om “125 kg vändning från bockar!

 1. Tummen upp! Kul att se att du får med sånna vikter. Har du satt några årsmål/delmål när det gäller stöt och ryck?
  Skulle du tycka det var ok att kommentera nåt klipp på instagram
  När det gäller stöt om jag tagga dig?

  /Tobbe

  • Javisst 😊
   Ja, jag har många mål. Både delmål och årsmål som är fram till och med OS 2020. Detta året är 100 i ryck och 120 kg i stöt 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s