Dag 3

Wow vilken lång dag det har varit! Det har blivit två nya träningspass idag. Vi har nu avverkat sex tuffa träningspass på tre dagar, känns bra! Jag gillar att träna mycket och kroppen känns taggad och hänger med trots tunga pass. Imorse gjorde jag en lätt omvänd stöt på 105 kg och nu ikväll blev det personligt rekord i ryck bock ovanför knäna, 95 kg!!! Jag hoppas kunna lägga ut lite filmer så småningom när det finns mer tid. Alla andra deltagare kämpar på och jag blir så inspirerad av dessa tyngdlyftare! Att vara på träningsläger är grymt kul, det är jobbigt men givande.

Idag fick vi även besök av två stycken olympier, Jenny och Sofia som är brottare. De deltog på förmiddagens pass och berättade sedan efter lunchen om deras karriär och hur de har kämpat för att nå ett OS och medaljer. Jag fick ännu mer inspiration av att själv kunna kvala till ett OS inom min sport. Roligt att de kom på besök!

Efter detta fick vi en rundvandring på Eleiko. Där fick se hur deras produktion går till av stänger och vikter, mycket spännande!

20140226-211009.jpg

Efter visningen var det dags för fotografi. Det blev många roliga och fina bilder på hela gänget som ni kommer få ta del av senare i veckan.

20140226-211128.jpg

20140226-211142.jpg
Söta Max blev också fotograferad, självklart med en tyngdlyftningsstång!

Ja, efter att vi blivit fotade så var det strax dags för pass nummer två. Och nu ligger jag i sängen totalt utmattad. Som sagt, en rolig dag full med aktiviteter! Imorgon blir det vilodag för hela gänget så att vi kan träna med fullt ös de sista tre dagarna. Får se vad vi hittar på istället för att träna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s