Fredagsslit

Veckans pass är nu avklarade och jag kan konstatera att det varit en fantastiskt vecka. Jag har klarat av alla pass, bra tempo, bra motivation och gjort några personliga rekord i delövningar! Det har varit tunga KB eller KF varje dag, trots detta klarade jag av dagens KB-pass. Det var veckans värsta med totalt 18 reps på 130 kg. När jag läste programmet trodde jag inte att jag skulle klara av det. Men det kom upp och jag vann över mig själv. Blev så sjukt imponerad över mig själv! Jag hoppas att formen håller i sig till kommande träningsläger nästa vecka, då blir det ännu tuffare träning.

På förmiddagen fotade även Joel mig i lokalen. Det är bilder som jag kommer att använda mig av till workshop. Tusen tack Joel som ställde upp som fotograf och tack till starka Emma för att jag fick låna kameran. Nu ska jag bara titta och redigera alla 73 bilder!

20140221-193751.jpg

3 tankar om “Fredagsslit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s