Tjejsöndag och ASK’s damlag i toppen

Jag är som sagt kvar i Eskilstuna efter seriematchen igår. Det har blivit 2 stycken träningspass idag tillsammans med Cilla, Sofia och Sanna. Härligt att få till dubbelpass med massa taggade tyngdlyftningstjejer på en helt vanlig söndag, toppen!
Jag tränade ryckteknik på bockar från olika positioner. Det gick hyfsat bra tills jag började tänka för mycket på en o samma gång, fick sänka o börja om som gav en fin avslutning.
Lärde mig även en helt ny övning idag som jag verkligen behöver bli bättre på. Jag tror det skulle gynna mina överstötar. Det var drag i utfall, tog en stund innan jag fick ordning på dem. Riktigt jobbig övning när man gör rätt!

20140216-160832.jpg

20140216-160925.jpg
Lilla Max var med hela dagen och hejade på alla starka och ambitiösa tjejer

Elitserietabellerna ligger nu ute och ASK’s damlag ligger fortfarande etta!

20140216-162824.jpg

Igår fick jag även inbjudan till Eskilstuna kommuns och Eskilstuna Idrottsföreningars samorganisations stora idrottsfest. Jag ska få ta emot minnesmedalj för framstående idrottsprestation! Detta kommer att ske i mitten av mars.

20140216-161916.jpg

3 tankar om “Tjejsöndag och ASK’s damlag i toppen

    • Hejsan!
      Jag kan nog lägga upp en film på youtube. Det var första gången jag körde den igår så låt mig få något mer tillfälle att träna 🙂
      Jag behöver få in höften mer i mina överstötar och fånga den med djupare bakben, just nu är mitt bakre bakben helt rakt vilket inte är optimalt för att få ut sin styrka. Den här övningen övar upp just detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s