Att komma ovetande till ett pass

Blev två bra pass idag. På morgonen tränade jag 50 minuter bygg, chins, dips, mage, hantelpressar och tricepspress. Ganska trött så det blev inte så tungt.
På kvällen hade jag 3 lyftarövningar som inte tog mer än 50 min att genomföra. När jag började läsa på mitt program stod det 100% i styrkeryck och blev genast lite gladare (inte för att jag var deppad innan men gillar att lyfta på maxvikter). Oftast får jag en eller två veckors program i taget på en och samma gång. Men jag brukar inte titta på dom i förväg, jag gillar tanken att komma till träningen och ta reda på dagens pass. Det skapar lite adrenalin i kroppen, antingen blir man glad eller så blir man mindre glad, eller så blir man överraskad som jag blev idag. Det skapar mer spänning och man kommer undan att tänka för mycket på sina pass, något som jag tror är nyttigt för mig.
Det var riktigt lätt idag så jag höll ett bra tempo genom hela passet. Och eftersom träningen var så kort var jag bara tvungen att träna lite extra. Det blev bland annat handstående pressar och handstående, riktigt kul!

20140212-191945.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s