Starka ben är alltid glädjande

Det blev inget dubbelpass idag som det egentligen skulle vara. Vi hade en gruppuppgift med skolan. Kvällspasset fick då bli lite längre istället, tränade på i 2,5 timme! Men det var ett bra pass måste jag erkänna. Bland annat lätt vändning på 107 kg, KB 140 kg och så försök på 110 kg i överstöt. Först en singel på 105 kg som var hyfsat bra, kanske inte helt övertygande i tekniken men efter detta var jag bara tvungen att testa på 110 kg. Överstöt är ju inte min starka sida så när det väl känns bra (vilket inte är ofta) så tar jag gärna chansen. Det var nära att jag klarade det, men vänsterarmen gav upp före mig och det blev efterpress. På lördag tar jag dig!20140211-210410.jpg

Efter passet frågade en kille som heter David som tränar lyftning i lokalen varför jag inte la upp fler filmer på min blogg. Jag kan svara här också eftersom det är fler som har frågat. Filmer kommer, jag lovar. Just nu är jag i en grundperiod med min träning inför EM i april. Därför sitter tekniken inte helt hundra och jag är inte så pepp på att lägga ut massa filmer på när jag lyfter tekniskt dåligt. Men det kommer fler filmer såsmåningom. Här kommer en film på min lätta singel i knäböj, 140 kg idag:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s