En cykeltur

Det blev totalt 10 pass förra veckan. Denna vecka börjas med en vilodag från lyftningen. På lördag är det seriematch två i Uppsala och sedan befinner jag mig i Eskilstuna i några dagar för lite teknikträning.

Idag har jag cyklat 7,4 km med hunden istället. Visserligen brukar jag cykla med henne, men hon har inte så långa ben så det går inte så fort. Jag gillar utelivet och att få andas friskt luft. Det är avslappnande på något sätt, att cykla med Heia är inte ansträngande heller, bara skönt att få trampa pedalen lite då och då.

20140210-144303.jpg

Idag laddade jag ner appen bloglovin och kanske är jag sen ute men vilken bra app! Där kan man följa olika bloggar och fungerar som ett nyhetsflöde. Ni har väl inte missat att följa mig där? Eller att gilla min nya idrotts-sida på Facebook? Eller att följa mig på instagram? Allt finns i högerspalten här bredvid som bara är att trycka på för att komma vidare! Har även ett youtube konto, bara att söka på carita Hansson.

20140210-145430.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s