Oklar dag

Mycket konstig dag. Det började med att jag vaknade i tid som vanligt men hade en fruktansvärd träningsvärk i ryggen från de tunga marken igår. Dessutom var vädret utomhus inte så lockande att cykla i till morgonträningen. Så jag bestämde mig för att hoppa morgonpasset helt enkelt. Men efter den vanliga morgonpromenaden med hunden så kändes allt så mycket bättre och var riktigt taggad att träna dubbelpass ändå, bästa hund!
På morgonpasset körde jag och Jesper ihop, varannan gång fast med olika vikter. Fast när det kom till ”måsen” så var jag betydligt bättre än starka Jesper 🙂

20140205-213121.jpg

På eftermiddagen skulle jag vila lite i sängen men lyckas somna och när jag vaknade var det totalt mörkt ute och nära på att missa kvällens träningspass som är den viktiga. Det var bara att ta på sig träningskläderna och ge sig av helt enkelt. Passet blev dock helt okej trots denna konstiga dag, klarade dessutom mina tunga KB, 2×2 på 135 kg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s