Träningstävling i Kalmar

Morgonträning kl 09 imorse, först var jag helt själv vilket är trist. Lite senare kom dock Lisa och gjorde mig sällskap. Jag fokuserade på chins, dips, hantelpressar och sit ups som började min 15 min cykling. IMG_2411Jag tränar mage och Lisa bänkar

På kvällen var det ett tungt lyftarpass. Det började riktigt bra, tror jag satte pers i styrkeryck från bock under knä 80 kg, kommer inte ihåg vad jag tagit i den övningen. I alla fall så var den precis godkänd, så jag behöver ta den högre och gärna lite mer hastighet redan från start. Film:

Efter mitt träningspass var det dags för Kalmar AK att ha en träningstävling. Det visade sig att det kom 3 st utbildade domare så jag fick vara klovare, speaker och sekreterare istället. Mycket roligt! 7 stycken kom till start. Några gjorde debut och många satte pers. Grattis till er, alla var superduktiga! Varit en lång dag, nu blir det soffan och god mat!

IMG_2417IMG_2418

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s