Relationen till måndagar

Älskar måndagar, ny vecka och nytt repsantal som ska slitas för. Just denna vecka händer det många spännande saker, imorgon ska jag vara domare på en träningstävling på Kalmar AK och till helgen åker jag på landslagsläger i Eskilstuna. Dessutom har jag inte längre någon lätt vecka att härdas ut med, nu blir det normalt med slit och svett!

Imorse körde jag allmänfys med massa pressövningar, känns som att jag börjar bli starkare i överkroppen, går åt rätt håll! Emma och Jesper tränade samtidigt och höll stämningen på topp. Jag & Emma bestämde oss även för att köra 100 sit ups utan vila som vi gjorde förra veckan. Denna gång hade vi ingen som satt våra ben utan använde oss av ribbstolarna istället, det fungerade inte alls, så nu vet vi vilket om tar mest på magen!

20140203-201706.jpg
På kvällen blev det ett lyftarpass med tunga KB, vändningar från hängande och lite ryckmark. Så nöjd över min prestation ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s