Uppvisning i Halmstad

Nyss hemkommen från Halmstad. Det har varit en lång dag men ack så rolig! Jag och Oskar fick idag representera Sverige-eliten i tyngdlyftning och visa de olympiska lyften på en av Sveriges största crossfittävling i Halmstad.

20140201-204938.jpg

När det började närma sig vår uppvisning var det dags för uppvärmning. Jättefin uppvärmningslokal och allt kändes på topp trots att vi inte hade någon coach med oss. Jag valde att sätta 85 kg i som ingångsvikt i ryck. När uppvärmningen var klar fick vi lyfta varannat lyft var med 3 ryckförsök, precis som på en tävling. Känslan var riktigt härlig när man fick kliva ut i den stora hallen med fullsatt publik! Jag klarade 85 kg och höjde till 90 kg som jag även klarade av mycket lätt. Försökte sedan på personligt rekord på 94 kg som jag nästan hade, men tyvärr en bom. Oskar tog 125 kg i ryck, lätt! Publiken var utan gränser angående jubel och applåder, riktigt roligt! Efter en kort uppvärmning till stöt gick jag in på 105 kg, lätt. Oskar satte 160 kg lätt. Sedan blev klockan för mycket och crossfittävlingen var tvungen att fortsätta så det blev bara 1 stöt för min del.

20140201-205805.jpg

Just nu sitter jag bara i ler, fortfarande och längtar tillbaka. Det var så kul idag och jag älskar verkligen min sport. Att få visa den och min talang tillsammans med andra begåvade tyngdlyftare är något jag skulle vilja göra varje dag! Efter vår uppvisning blev det att skriva autografer, fototagning och kommunikation med alla som var intresserade. Jag tackar så hemskt mycket för de fina orden alla har gett mig idag, skönt att få andras perspektiv på sin egen karriär. Många var imponerande och det gör så mycket att få höra dessa ord!

Det var även kul att äntligen få se en riktig crossfittävling! Stort tack till alla för att jag fick komma och tack Oskar för trevligt sällskap, detta gjorde vi bra!

20140201-211119.jpg

2 tankar om “Uppvisning i Halmstad

  1. Vad roligt att läsa. Du är ett föredöme för svensk lyftning. Lycka till med träningen och tävlingar här framöver. Mvh Olavi Blomfjord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s