Ravioli på burk

20140131-132306.jpg

När maten är slut och det är dags för lunch kommer Joel hem med varsin burk ravioli! Jag tycker verkligen om Felix ravioli på burk, men det är så sällan jag äter den på grund av att det inte är så bra mat. Men ibland kan man avstå normen av att äta bra och unna sig lite onyttig  ravioli. Gott var det!

Coach Jim var med i radio i onsdags, på länken kan ni lyssna på honom, 2 och 40 in. http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/316964?programid=312&playepisode=316964

Dagens träning blir lite lätt allmänfys tillsammans med Andreas ikväll. Inga speciella övningar eller tung träning. Imorgon ska jag kliva upp klockan 04.00 för att köra till Halmstad. Då är det uppvisning av 3 ryck och 3 stötar tillsammans med Oskar Svensson på en stor Crossfittävling. Ska verkligen bli roligt!! Befinner ni er i Halmstad, kom dit och prata tyngdlyftning!!

20140131-142215.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s