5:a på GT-guldets lista

Igår ringde sporten från Gotland, jag blev rankad som 5:a på GT-guldets lista (Gotlands tidningars sportpris) för året 2013. Jag tycker att det är superkul att man inte blir bortglömd trots att man inte bor på ön längre. Men jag är fortfarande skriven på ön och kommer alltid att förbli en gotlänning. 2013 var mitt livs bästa år som jag har åstadkommit hittills med exempelvis U23EM silver & brons. Trots denna merit blev jag rankad som 5:a, samma placering som året innan. Lite blandade känslor där. Men jag är ändå nöjd av att vara en av öns största idrottare! Detta år gjorde de inte bort sig när de ringde mig i alla fall, förra året kommenterade de ”vi är så vana att du vinner allt så det känns inte lika stort längre”. Vad ska man svara på det? Idrotten går ju ut på att vinna.

20140129-151250.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s