Svårt att träna lätt

Hade riktigt svårt att kliva upp ur sängen idag, är tacksam över att ha hund som tvingar mig att vakna! Kort morgonpass fick inleda dagen efter en promenad i kylan. Cykel 20 min, Chins, dips, tricepspress, upphopp och hantel lyft sida & fram. Tog ca 50 minuter totalt.

20140128-205708.jpg

På kvällen ett mycket kort lyftarpass. När träningen inte är utmanande eller känns lite meningslös fast den egentligen är behövlig finner jag det svårt att hitta koncentrationen. Det blir lätt att man pratar och går runt i lokalen när det är så lätta vikter. Vilan mellan sätten blir då inte optimal vilket gör att koncentrationen och motivationen sjunker ännu mer. Åå, så svårt det är att träna lätt!!!!

2 tankar om “Svårt att träna lätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s