Att våga där man är som svagast

Det blev simning idag tillsammans med Matilda och Andreas. Jag åkte tidigt till stan för att hinna köpa ny bikini eftersom jag tappat min gamla. Men va hjälpte det att jag var ute i god tid när det inte fanns badkläder i affärerna, suck! Tillslut hittade jag en bikini på Stadium, det tråkiga var dock att man var tvungen att köpa samma storlek på överdelen som underdelen, jo men det passar ju en tyngdlyftare…

20140126-185406.jpg
Jag simmade 1 km bröstsim på 27 minuter. Fick inte riktigt upp flåset så jag antar att det gick lite för sakta.
Efter simningen blev det hopp och lek i den andra bassängen. Andreas och Matilda hoppade från trampolin 5 om och om igen. Jag är inte så super förtjust av att hoppa från höjder, egentligen gillar jag inte vatten huvudtaget. Men trots detta tog jag mig an utmaningen, att hoppa från 5:an. Det gick fort upp kan jag tala om, sen tog det stopp. Fy fan så läskigt det var där uppe. Varför gick jag dit huvudtaget? Kan tala om att jag stod där uppe i drygt 15 minuter, alla badmänniskor tittade på mig och Matilda & Andreas gjorde mig inte direkt osynlig med deras hejarklack som han börja om minst 20 ggr. Att ge mig, det fanns inte med på kartan, för sånt håller jag inte på med. Skam den som ger sig! För jag hoppade!!!!!

20140126-190438.jpg
Efteråt blev det mat till våra hungriga magar.

2 tankar om “Att våga där man är som svagast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s