Filmer på Stv & KF

Vilken härlig dag det har varit! Först blev det ett morgonpass och Joel gjorde mig sällskap denna gång. Det blev 65 minuters träning med:

*Cykel 10 min

*Chins

*Dips

*Upphopp med vikt

*KB swingar

*Utfallsgång med vikt

*Mage + rygg

Det kändes verkligen lätt på passet. Utfallsgång med vikt var mycket länge sen sist. Jag körde med 20 kg vilket var lättare än vad jag trodde, nästa gång blir det 25 kg!

Efter passet tillbringade jag min tid med hunden och soffan. Verkligen superskönt att inte göra någonting ibland. På kvällen blev det ett lyftarpass med 5 övningar så det tog sin tid kan jag säga, 150 minuter! Det var först styrkevändning upp till 95 kg som kom med på film:

Sedan maxning i knäböj fram. Mina ben är trötta, det är tung träning nu som pågår. Trots detta fick jag ändå upp 120 kg ganska så lätt. Testade på 125 kg men det blev tyvärr för tungt idag. Här kommer en film på 120 kg:

som en avslutning på denna underbara tisdag blev det 3-hopp tillsammans med övriga lyftare. Jesper vann ikväll

IMG_2155

 

 

6 tankar om “Filmer på Stv & KF

    • Det påverkas alltid negativt om man drar med armarna i början, det är benen som ska arbeta! Jag är medveten om detta och försöker träna bort det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s