Mot Örebro!

Det blev ett förmiddagspass tillsammans med Jesper och Joel idag. Väldigt lätta styrkeryck bland annat för att se hur armbågen kändes. Det har blivit mycket bättre men kändes lite på några lyft. Passet avrundades även med lite Chins, dips och armhävningar stående. Som jag har saknat allmänfysen!

20140117-171210.jpg

Nu sitter jag på tåget igen, mot Örebro. Imorgon är det seriematch 1 med damlaget, riktigt kul ska det bli trots att jag nog inte får lyfta så tungt. Därefter åker vi till Eskilstuna då övriga lyftare ska tävla på söndagen.

20140117-171619.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s