Från det ena till det andra

Vi lämnade Norge idag. Jag åkte till Arlanda direkt för att sedan åka vidare mot Bosön. Dock kände jag att min armbåge inte blivit bättre sedan igår så Jim fixade en tid för att träffa Peter Drougge som är sjukgymnast här i Stockholm direkt när jag landade. Så tacksam för all hjälp jag fått av Jim, han är bäst! Det visade sig att jag har stukat min armbågsled. Men Peter sa att det var ”Grad 1”, alltså inget allvarligt utan är som att stuka ett finger lite lätt, går nog över om 1-2 veckor. Känns ändå skönt att det inte var något med musklerna eller fästena.

Efter sjukgymnasten åkte jag vidare till Bosön och sitter nu på mitt rum efter att ha ätit 3-rätters på Mästervillan och tagit del av Malin Ewerlöf unika föreläsning om hur lyckades med friidrotten. Mer om detta berättar jag imorgon. IMG_1962

Imorgon ska vi även åka till IDROTTSGALAN i Globen, yippi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s