Bloggat 4 veckor nu!

Det var dags för sista träningen idag inför tävlingen på lördag. Väldigt lätt pass som inte tog mer än 40 minuter att genomföra. MEN det var nog bra för det kändes lätt och smidigt. Känns lovande på landskampen! Jag körde KB med grabbarna denna gång, kul att köra ihop, det borde man göra oftare. Man får ett bättre tempo och anstränger sig lite extra mycket när man vet att andra ser på och hejar på en!

IMG_1900

Björn Andersson

IMG_1903

Jag

IMG_1930

Andreas Fransson

Idag har jag bloggat varje dag sedan 4 veckor tillbaka! Jag tycker att det är roligt att blogga om träningen. Faktiskt så tänker jag omedvetet att varje träning måste bli bra, att jag måste lyckas, för jag avskyr att skriva om dåliga saker. Så bloggandet kanske är bra för min del och så blir jag mer medveten om min träning och hur det känns i kroppen. Jag har sedan jag började blogga tänkt på detaljer i min teknik exempelvis tack vare att jag filmar eller tar foton. Dessutom så inspirerar alla NI LÄSARE mig till att fortsätta skriva. Jag har fått många fantastiska kommentarer, fortsätt med det, det hjälper mig framåt! det har hittills varit 3,802 läsare sedan start och då har jag knappt gjort reklam för den. Jag hoppas verkligen att jag inspirerar er läsare till någonting och att ni vill fortsätta följa mig! Om ni har funderingar över något är det bara att höra av sig!

2 tankar om “Bloggat 4 veckor nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s