TIPS!

Självklart blev det träning idag med, har inte blivit någon vilodag denna vecka så därför fick det bli ett mycket lugnt pass! Det var jag och Peter som tränade tillsammans med coach Jim. Cilla med lilla Max dök även upp lite senare.

Efter passet blev det att kavla låren som inte alls har blivit omskötta på länge. Jag köpte igår en helt vanlig kavel för 49 kr på Coop, fungerar utmärkt! Vill man gå steget ännu längre kan man köpa en kruskavel istället, själv så hittade jag ingen igår på stan. För att få bäst effekt ska man låta någon annan kavla åt en. Men det går självklart bra att kavla själv så länge man inte mesar med att trycka hårt. Tyngdlyftning är en sport där benen är aktiva konstant så de behöver massage och genomblödning! Detta är även bra för att förebygga knäproblem! Jag har även en rumble roller hemma som man ligga på men tycker att en kavel är det bästa för låren! Det man gör är att kavla låren på framsidan och på sidorna, det ska kännas som att kavla en deg, smidig och mjuk. Har man knutar så stanna till och tryck en stund. Jag tycker att det är bäst att ligga ner eller sitta när man kavlar.

20140105-175019.jpg
Peter Seberg kavlar på efter ett träningspass

Efter detta hade jag på mig ispåsar på låren i ca 5 minuter.

20140105-175555.jpg
Hoppas på piggare ben till tävlingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s