På ASK

Jag är framme i Eskilstuna. Bor på Vilsta hotell & vandrarhem. Första passet igår på ASK, allmänna sportklubben. Det var toppning i stöt. Fick inte alls till överstötarna så det blev en misslyckad maxning kan man säga. Tekniken var som jag befarade, inte bra.

20140103-133230.jpg

20140103-133251.jpg

Men jag kom inte hit för att kasta in handduken, skam den som ger sig! Morgonpasset blev alltså 60 minuters överstötsträning med Jim. Bland annat blev det puschpressar, kickstöt, överstöt med stopp och överstöt nacke med olika kombinationer. Jag tycker att överstöt från nacke är mycket lättare, förstår inte varför jag inte fick till överstötarna! Hoppas de blir bättre till tävlingen nästa helg iaf.

20140103-133711.jpg

Ikväll blir det toppning i ryck och eventuellt stöt igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s