Årets sista pass

Precis hemkommen från årets sista träning. Ett pass som endast tog knappt 50 minuter att genomföra, inte så utmanande men åt andra sidan känns det som att jag har höjt min träningsnivå, tummen upp för det! Det finns mycket att jobba på min teknik då den är lite ur balans just nu. Men på torsdag åker jag till Eskilstuna och får hjälp av coach Jim.

2014 imorgon alltså, nytt år, nytt mål och nya händelser. Jag är supertaggad inför det nya året. Vad som kommer att hända tänker jag berätta imorgon.
100 kg i ryck & 120 kg i stöt är mitt mål

20131231-122650.jpg

20131231-122714.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s