Vecka 1

Idag är det första veckan på det nya året. Jag fick även ett nytt träningsprogram av Jim, nu är jag inne i en tävlingsperiod de 2 sista veckorna innan landslagstävlingen. Det innebär explosiva övningar med toppning denna vecka samt lättare vikter nästa vecka.

Dagens pass klarade jag utan problem. Överstötarna kunde dock vara bättre. Jag skulle upp till 105 kg i stöt vilket jag gjorde! Sedan lätta Stötdrag och KB. Jag har även fått allmänfys/byggnings förbjud tills tävlingen är över så träningen tog inte mer än 60 minuter.

20131230-180035.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s