Årets sista träning i Kalmar

Jag känner mig piggare i kroppen och kände mig redo för träningen igen. Jag tog det lugnt, försökte inte bli för andfådd då jag inte riktigt är helt frisk. Men jag genomförde passet, 4 övningar och tog ca 80 minuter. Det var lätta vikter och inte så många reps förutom KB som innehöll lite mer reps. Passet kändes toppen och kändes verkligen lätt! Det blev ingen allmänfys idag, tänker att det inte är så bra att anstränga sig för mycket direkt. Men det fick bli årets sista träning i Kalmar för nu är jag påväg till Gotland, hem till familj och vänner för att fira jul och nyår. Träning ska det även bli, hos kära Visby AK!

20131220-193730.jpg

På förbundets hemsida har de nu skrivit om mitt nya svenska rekord!

20131220-193829.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s